Medlemsinformation

Vi kommer inom kort att presentera information om bl a

Premiären!

Tävlingar

Kommittéer

Städdagar

Trivselaktiviteter

m.m.

Premiären

Välkommen att spela på vår bana som har öppnat. vi kommer arrangera en premiär och öppningsdag så fort corona-läget medger detta.

Tävlingar

I enlighet med Myndigheternas lättnader i de allmänna rekommendationerna kan tävlingsverksamhet i Golfsverige återupptas från och med 1 juni. Vi kommer att arrangera klubbtävlingar och sociala aktiviteter och en plan för detta kommer att presenteras.

Kommittéer

Är något vi väldigt gärna vill utveckla. Just nu ligger fokus på banan och att komma igång med våra sociala aktiviteter. Vi välkomnar alla att engagera sig och komma med tips och idéer.

Städdagar

Vi har en gemensam städdag i höst när vi ska förbereda för vintern. Det handlar då om att täcka greener m.m. Vi återkommer med datum för detta längre fram.

Det finns fortfarande mycket att göra på banan och varje timme som läggs ned är mycket betydelsefull.

Trivselaktiviteter

Från midsommar och framåt kommer våra trivselaktiviteter att komma igång. Håll utkik på anslagstavlan, på webben och våra veckobrev.

”Där kommer bollen flygande! Den går så fint….. som en häst utan vingar!”

-Göran Zachrisson