Frågor & Svar

Har vi klubbhus?

Vi har samarbete med restaurang Jugen Jon, där du kan parkera bilen. Vi kommer att ha en golfhörna inne i resturangen.

Har vi maskiner och maskinhall?

Vi har köpt en contanier som står bredvid pumphuset på nya 9an.

Är klubben med i Svenska Golfförbundet?

Ja, Vi jobbar intensivt med all adminstration för att få till det.

Blir banan spelbar till våren 2021, hur ska det gå till?

Banan är öppen Välkomna!

Frivilliga krafter har röjt diken, krattat bunkar och gjort fint på banan under hela våren.

Vi har två deltidsanställda som klipper banan.

Varför har ni inte Pay&Play?

Den främsta anledningen är att klubbens medlemmar vill att vi ansluter oss till Svenska Golfförbundet. I och med det kan medlemmarna fullt ut kan använda mingolf.se. Vi får även tillgång till olika samarbeten, försäkringar, utbildningar och golf-id till samtliga medlemmar.

Frisbee golfbanan vad händer med den?

Den är kvar fast men nya håldragningar, Se här för mer information https://udisc.com/courses/soloens-gk-discgolf-Hr4C

Vilka av de gamla hålen är det som kommer att användas och i vilken spelordning?

1, 2, 3, 4, 15, 16, 17, 8, 18

En bro har byggts mellan Vit TEE 18 till Vit TEE 8 för att ta sig fram och tillbaka

Det är bevattningssystemet som styr vilka hål som utgör nya banan.

Jag har hört att ni skickar ut informationsbrev, hur får man det?

När du skickar in intresseanmälan och lämnar din email-adress får du brevet.

Om du ändå inte har fått brevet titta i din skräpkorg/trash folder.

Är klubben med i Golf Runt Siljan samarbetet?

Nej, inte för 2021 vi vill givetvis samarbeta med golfbanorna i Dalarna men i år har vi vare sig råd (det kostar 20.000) eller tid. Vi har fått information om att ett samarbete med hela Dalarna ska komma igång i augusti, där ska vi försöka komma med.

%d bloggare gillar detta: