Aktiviteter sommaren 2021!

Nu startar sommarens sociala aktiviteter.

Alla medlemmar med vänner är varmt välkomna att att både engagera sig och delta.

Tjejgolf

Vi träffas torsdagen den 15 juli samt den 29 juli kl 16.00 och avslutar med gemensamt rosé-mingel.

·        9-håls sällskapsspel för de som vill spela

·        Putt-träning för dom som föredrar det

·        Rosé-mingel för alla som vill mingla

Vi håller med rosé och snacks till billig penning.

Pizza-golf

Eftermiddagsgolf den 20 juli samt 3 augusti, samling 16.00 med pizza-avrundning på Jugen Jon

·        9-håls tävling (poängbogey) för de som vill spela

·        Vill du inte spela men mötas över en pizza är du välkommen kl 18!

Vi beställer pizzor efter antal deltagare som ansluter kl 16.00 och kompletterar om någon ansluter vid18-tiden för att enbart äta lite pizza och umgås. (Pizza-slize 20 kr)

Om du vill delta så anmäl dig till Info@solongolfklubb.se

Onsdags-golf

Alla är välkomna kl 16.00. Samling vid ”pumphuset”. Sällskapsspel med insats, potten tillfaller vinnaren. (gamla ”torsdagsgolfen”)

Pytt&Putt

Kom och var med på en mycket social lunchtillställning den 17 juli kl 11.00-13.00 . På Putt & Pytt får du möjlighet till putt-träning med efterföljande pytt i panna.

·        Putt-träning med instruktion

·        Puttövningar

·        3-knack

·        Putt-tennis

Kostnad 120 kr/person och inkluderar putt-träning, pytt, ägg och alkoholfri dryck.

Om du vill delta så anmäl dig till Info@solongolfklubb.se

Samarbete med Tällberg GK

Vi har ett samarbete med Tällberg GKs seniorer (50+)

Den 26 juli är vi välkomna till Tällberg för att spela på deras bana till en kostnad av 150 kr med starttid kl. 10.00

Den 29 juli kommer 10 – 15 spelare från Tällberg för att spela tillsammans med oss på Solön Golfklubb med starttid kl. 10.00.

Vi spelar fyrbollar med två från varje klubb.

Anmäl intresse till info@solongolfklubb.se

På Tällbergs restaurang serveras fantastiska räkmackor. Vill du avsluta golfrundan med denna läckerhet så anmäl detta så att vi kan förbereda caféet på det.

Föranmälan sker till info@solongolfklubb.se

Varmt välkomna alla medlemmar och dina vänner

OBS! Håll utkik i våra digitala kanaler för löpande information om aktiviteterna.